dimarts, 31 de juliol del 2007

El Grupisme

El grupisme no és una activitat lúdica, tot i néixer en moments de diversió. El grupisme vol crear una interactivitat real, no fictícia. Per això el seu resultat és literari, no informàtic, tot i que en aquest cas, per la seva difusió en el medi que ens trobem, pugui ser traduït mitjançant milions de píxels.

Participar mitjançant petites frases, versos, estrofes.... El que sigui! El com distribuïr la tasca de cadascú en el resultat final és decisió dels implicats. Ara bé, no pot ser desvetllada l'autoria de cada part del text, i per descomptat, la seva elaboració ha de resultar espontània i ràpida per part dels participants.

Junteu-vos si us plau, i escriviu conjuntament, a parts acordades, o sense pactar, com vulgueu, però que l'obsessió per evocar ("evocar", quant gastada ja aquesta paraula) no us freni en l'elaboració ràpida i decidida d'uns textos que podeu enviar, per descomptat, a glass_ghost_children@hotmail.com on seran llegits amb cura i publicats al mateix Dvornik amb les condicions que sol·liciteu.

Què és veritat? (Crist i Pilat), Nikolai Ge, 1890

Què és veritat? (Crist i Pilat), Nikolai Ge, 1890
<< Tota veritat és, al capdavall, creença>> [Novalis]
A cada model d'Estat li escau
un model de prostitució.
Qui és la puta a l'Estat del Benestar?
-preguntà el reu-.
El benestar -respongué el Senyor.